Verwarming

Wat uw situatie ook is, wij vinden altijd een oplossing voor warmte en warmwatervoorziening die precies aan uw wensen voldoen. 

De CV ketel is meestal de grootste energieverbruiker in de woning of bedrijf. Tevens is verwarming een eerste levensbehoefte. Tijdig uw cv ketel vervangen vertaalt zich doorgaans in een lagere energienota, een beter comfort en geen onnodige kosten voor storingen aan uw oude CV-ketel.

Uitgebreid advies

Naast de besparing op uw energiekosten is ook vaak comfortverbetering een reden voor het aanschaffen van een nieuwe CV ketel. Wij kunnen alle bekende merken ketels leveren.

Een cv ketel vervangen doet u slechts eens in de tien tot vijftien jaar en is een flinke investering. Uw nieuwe cv ketel moet een behoorlijke tijd mee kunnen en is het van groot belang dat u de juiste keuze maakt. CV ketel Vervangen : Installatiebedrijf D.Rodenburg  geeft u daarom een goed advies voor een nieuwe cv ketel en helpt u met het maken van de juiste keuze welke nieuwe cv ketel past bij uw centrale verwarming. Wij zijn meerdere merken erkend dealer.

Duurzame installatietechniek

Door een groeiend milieubewustzijn en de wens op termijn kosten te besparen door terugwinning van energie of het gebruik van natuurlijke energiebronnen neemt de vraag naar o.a. zonnepanelen, zonneboilers, aard-, lucht-, en warmtepompsystemen, lage temperatuurinstallaties of warmte-terugwininstallaties enorm toe.
 
lucht- of warmtepompsysteem zijn technieken die wij ook  beheerzen. Deze technieken zijn niet nieuw maar afkomstig uit de koeltechniek. Het koelen en verwarmen met een lucht- of warmtepompsysteem vormt een interessant alternatief voor de traditionele gasgestookte installaties omdat het warmtepompsysteem uitsluitend op elektriciteit werkt. Daarnaast kunnen wij ook Hybride systemen leveren, hierbij gebruikt deels nog aardgas.  Wij kunnen u deskundig adviseren op het gebied van deze nieuwe energiebesparende technieken, zodat ook u de juiste energiezuinige keuze voor uw bedrijf of woning kunt maken.

Service en onderhoud

Wilt u dat uw verwarmings- of warmwater toestel veilig en optimaal blijft functioneren, dan is regelmatig onderhoud belangrijk. Het is van groot belang dat het toestel elk jaar nagekeken wordt. Bij de ketels die door ons opgehangen worden, kunt u naar wens de jaarlijkse controle door ons laten uitvoeren. U wordt dan het volgende jaar gebeld voor de jaarlijkse controle.

Elektra werk.

Bij Timmer- en installatiebedrijf D.Rodenburg  kan u terecht voor al het elektrawerk van uw woning bijv. het vervangen-verplaatsen van uw groepenkast, schakelaar, dimmer, stopcontact, het bijmaken van een lichtpunt, een extra groep of het vervangen van uw oude elektrische bedrading en plaatsing-vervangen van verlichting, lampen en spots voor binnen of buiten. Een compleet nieuwe elektrische installatie en bekabeling voor internet, telefoon, tv, intercom of uitbreiding van de oude behoren ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat uw installatie aan de huidige eisen voldoet en weer veilig werkt, en wij overleggen graag met u over uw wensen en de mogelijkheden hiervan.

Zonneboiler systemen.

Met deze technieken kunt u Stroom opwekken met zonlicht dat gebeurt met zonnepanelen op het dak ook wel pv panelen genoemd. Behalve zonnepanelen zijn er ook zonneboilers om zonlicht en warmte om te zetten in duurzame energie. Zonnecollectoren op het dak kan u gebruiken voor het opwarmen van de centrale verwarming of het warm water voor douche of afwas. Door stroom op te wekken of water te verwarmen met zonne energie kunt u aanzienlijk besparen op uw energie kosten. Daarnaast draagt u ook nog bij aan een beter milieu door de verminderde CO2 uitstoot. Wij van Timmer- en Installatiebedrijf D.Rodenburg kunnen diverse systemen van geromeneerde merken en installeren.

Meer
informatie?

Neem vrijblijvend contact op